0 продукта
(0.00 лв)

Категории
СтемЕнханс


Цена: 99.00 лв.

Подробна информация за СтемЕнхас®  http://dietolog.stemtech.com/   или  http://www.youtube.com/stemtech  фейсбук: http://www.facebook.com/stemtech видео на български:   ТУК

СтемЕнхас® е първият в света натурален подобрител на функциите на стволовите клетки. Това е единствената хранителна добавка с доказано действие на освобождаване на зрели стволови клетки от костния мозък.

StemEnhans SE2® - подобрена  формула

СтемЕнхас® се състои от патентован концентрат 5:1 от ядивния воден ботанически вид, познат като Афанизоменон флос-акве (АФА), който съдържа два компонента, защитени с търговска марка Мобилин™ и Мигратоза®. Мобилин™  блокира Л-селектина/ лиганд. Подкрепя освобождаването на стволовите клетки. Мигратоза® Полизахарид.  Подпомага миграцията на стволовите клетки към тъканите.         Подкрепя естественото отделяне на зрелите стволови клетки от костния ни мозък
Активаторите на стволови клетки са продукти, които подкрепят естественото освобождаване на зрелите стволови клетки.
Какво представляват активаторите на стволовите клетки? Последните научни разработки показват, че стволовите клетки, освободени от костния мозък, пътуват през цялото тяло и действат, за да поддържат оптимални функциите на органите и тъканите. Активаторите на стволови клетки са продукти, които подкрепят естествената роля на зрелите стволови клетки.
Защо ми е необходим този продукт?
С напредване на възрастта броят и качеството на стволовите клетки в организма постепенно намаляват, правейки тялото по-податливо към наранявания и други предизвикателства за здравето, свързани с процесите на стареене.
Антиоксидантите са важни за предпазване на клетките ни от уврежданията на “свободните радикали”. Също толкова важни са и продуктите, подобряващи функциите на стволовите клетки, тъй като те подкрепят стволовите ни клетки да поддържат нормални функциите на органите и тъканите в тялото.
Как действа СтемЕнханс?
След прием на 2 капсули (1 грам концентрат от АФА), съставките подкрепят отделянето на стволови клетки от костния мозък, след което те нахлуват в кръвния поток. По естествен начин те достигат до части от тялото, които имат най-голяма нужда от тях. Това се равнява на 3-4 милиона нови стволови клетки циркулиращи в кръвния поток.
Какво представляват стволовите клетки?

Може да се приеме, че стволовите клетки са клетки “матрица” или клетки “майки”. Те могат да се превръщат във всеки друг вид клетки на различните тъкани и органи. Вероятно сте слушали по новините полемиката относно ембрионалните стволови клетки. Зрелите стволови клетки са налични от рождението ни и се намират в изобилие в костния мозък. Стволовите клетки циркулират и функционират така, че да заместят клетките с нарушена функция, подпомагайки по този начин естествения процес на обновяване и запазване на оптимално здраве. СтемЕнханс спомага за освобождаването на зрелите стволови клетки от костния мозък и преминаването им в кръвообращението.
Напредъкът в изследванията на стволовите клетки беше отбелязан от CNN като един от най-значимите в сферата на здравеопазването през последните 25 години, втори по важност след цялостното компютърно изображение на човешкия геном.
Изследван ли е научно СтемЕнханс?
Да. Няколко клинични изследвания както и няколко ин-витро опита бяха осъществени с продукта.
Къде може да бъде закупен продукта?
СтемЕнхас®
 може да бъде закупен единствено от фирмата StemTech HealthScience, Inc. Ако в страната, в която живеете, няма отворен офис на StemTech, можете да се регистрирате като виртуален ВИП клиент и да купувате продуктите по цени на едро. Регистрацията можете да направите  тук:   следвайте инструкцията за Нови ВИП клиенти и натиснете ПРОДЪЛЖИ  Ако имате затруднение при регистрацията може да се свържете с диетолог Огнян Симеонов 0899937677      

Продуктът е патентован (US Patent No.6,814,961) за обща регенерация и като ефективен в борбата с диабет, паркинсон, алцхаймер, множествена склероза, инфаркти, инсулти. Той е първият по рода си в уелнес индустрията и единственият, научно доказан продукт в новата категория хранителни добавки.
Какво е СтемЕнханс?
- СтемЕнханс е научно откритие, натурален ботанически екстракт, който се грижи за Вашето благосъстояние, като помага на тялото да поддържа здравословна физиологията на стволовите клетки. Това е първият продукт на пазара от най-новата фитоцевтична продуктова категория, наречена “ активатори на стволовите клетки”.
СтемЕнхансTM ... “помага на Вашето тяло да си помогне само” видео на български може да видите ТУК 


Picture
StemEnhans SE2® - подобрена  формула

(60 капсули/550mg)
цена: 99.00лв

SE2® е първата в света напълно натурална добавка, доказано подпомагаща освобождаването на зрели стволови клетки от костния мозък. Нашата усъвършенствана добавка увеличава стволовите клетки в кръвообращението и ефектът продължава по-дълго.
Стемтек първи откриха начин за подпомагане на естествената система на тялото да се обновява, чрез подкрепяне на освобождаването на повече зрели стволови клетки в кръвния поток. Нашата Подобрена Формула сега поставя откритието в челните редици с удължена формула, която помага на тялото да поддържа и възстановява тъканите и органите.

SE2 не е от традиционните мултивитаминни добавки , които работят чрез захранване на стари клетки. Вместо това, SE2 подпомага естественото освобождаване на „мастър“ клетки, които се превръщат в нови и здрави клетки.

Заявена за патент, фирмена комбинация от изключителни, напълно натурални съставки, първата от която е концентратът АФА.

Нашата нова Подобрена формула съдържа StemRelease™ ™ - заявен за патент комплекс от разработени от нас високо хранителни концентрати Афанизоменон флос-акве (АФА концентрат)…ПЛЮС три съставки, доказано съдействащи с концентрата АФА в подкрепа на значително увеличаване на освободените зрели стволови клетки:

Афанизоменон флос-акве (АФА концентрат) доказано подкрепя естественото освобождаване на зрели стволови клетки от костния мозък.

Undaria pinnatifida е соленоводно водорасло, виреещо в идеално чисти океански води. Известно е с факта, че подкрепя имунната система. Доказано е, че фукойдана от Undaria Pinnatifida подпомага продължаващо във времето увеличение на броя на циркулиращите зрели стволови клетки.

Cordyceps sinensis е синергична съставка, свързвана с издръжливостта и дълголетието, както и с много други ползи за здравето. При прием в комбинация с концентрат от АФА, фукойдана от Undaria pinnatifida, подсилва допълнително улесненото освобождаване на стволови клетки.

U.S. патенти 6,814,961/7,651,690/8,034,328 и други подадени патенти

Тестовете показват, че SE2 подпомага освобождаването на милиони ПОВЕЧЕ зрели стволови клетки...за по-дълъг период от време.

В проведеното двойно сляпо кръстосано проучване, нашият SE2 StemRelease™ комплекс показа превъзходни резултати.

Picture
Обновителната система на вашето тяло зависи от освобождаването на зрели стволови клетки в кръвния поток.

Вашите собствени зрели стволови клетки имат силата да поддържат и възстановяват тъканните клетки, според възникналата нужда - животоподдържащ процес, който помага да запазите здраве и добро състояние. Обаче, фактори като ежедневното излагане на токсини от околната среда, физически и психически стрес, неправилно хранене и процесът на стареене, могат да доведат до спад в способността на организма ви да се самообновява, като излагат здравето ви на риск. SE2 подпомага естественото освобождаване на зрелите ви стволови клетки от костния мозък по следния начин:

Невероятната сила на зрелите стволови клетки в процес на работа

Picture
  1. Тъканта в нужда изпраща „посланици“, изискващи освобождаването на зрели стволови клетки от костния мозък.
  2. Зрелите стволови клетки циркулират в кръвообращението.
  3. Различна група „посланици“ привлича зрелите стволови клетки, за да мигрират в тъканта, където те се възпроизвеждат и превръщат в нови здрави клетки на тази тъкан.
Инструкции
Вземайте по 2 капсули, 1 до 2 пъти дневно.

 

Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved