0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved
изработка на сайт ПАЦКОСОФТ

Категории
СтемЕнханс


Цена: 0.00 лв.

За да закупите продукта прочетете информацията. 

Подробна информация на 32 езика за СтемЕнханс-SE2   http://dietolog.stemtech.com/   или  http://www.youtube.com/stemtech  фейсбук: http://www.facebook.com/stemtech видео на български:   ТУК Интервю с д.м.н Кристиан Драпо за предаването ,,Часът на здравето'' с д-р Неделя Щонова     СтемЕнханс-SE2 подобрена формула е първата в света добавка в своята категория, направена от естествени съставки, предназначени да подкрепят способността Ви да освободите вътрешния си потенциал, така че да можете да се насладите на избрания от Вас начин на живот.  Вижте: ВИДЕО  

Къде може да бъде закупен продукта?тук:   следвайте инструкцията за Нови ВИП клиенти и натиснете ПРОДЪЛЖИ  Ако имате затруднение при регистрацията може да се свържете с диетолог Огнян Симеонов 0899937677 , +359887637677  или желаете да ви бъде изпратен до ваш адрес се свържете на посочените телефони.

SE2Header

Естествено благосъстояние със SE2

Стемтек първи открива безпрецедентен начин за подпомагане на всеки един от нас в ежедневието ни. Нашата Подобрена формула сега извежда на преден план ново откритие с уникален състав. Това Ви дава наистина повече, отколкото очаквате.

 Какво е СтемЕнханс?  отворете ТУК

СтемЕнханс-SE2 “помага на Вашето тяло да си помогне само” видео на български може да видите ТУК