0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved
изработка на сайт ПАЦКОСОФТ

Категории
СтемЕнханс


Цена: 0.00 лв.

СТЕМЕНХАНС  3-то поколение. Моля вижте подробно обяснение  ВИДЕО   За да закупите продукта прочетете информацията или се обадете на диетолог Огнян Симеонов 0899937677  намалена цена: 99 лв вместо 114лв. за цена на едро влезте ТУК

se3-R: иновативна формула  ВИДЕО
SE3-R е нова хранителна добавка, съставена от екстракт от Undaria pinnatifia (Фукоидан) и Cordyceps sinensis - съставки, познати от SE2, и две нови съставки, добавени, за да бъде подобрена формулата. За тази цел бяха избрани екстракт от Astragalus membranaceus и екстракт от куркума (Curcuma longa).

Ключови хранителни ползи

  • Стъпка освобождаване: нашата изключителна смес от фукоидан и кордицепс работи в синергия.
  • Имунна система: коренът от Astragalus membranaceus и Curcuma longa допринасят за защита на тялото от неблагоприятно въздействие отвън.
  • Оксидативен стрес: Undaria pinnatifida и Curcuma longa подпомагат защитата на клетките срещу оксидативния стрес.
  • Тонизиращо действие: Cordyceps sinensis и коренът от Astragalus membranaceus се използват в китайската традиционна медицина като натурално стимулиращо средство.

Натурални съставки, запазени от формулата на SE2®

Undaria Pinnatifida (Уакаме)
Undaria pinnatifida е морско кафяво водорасло, наричано още Уакаме. Екстрактът, използван във формулата на SE3-R, е богат на фукоидан, който действа синергично с Cordyceps sinensis по концепцията за Освобождаване. Богат е на протеини (14гр/100гр) и на влакнини (30гр/100гр). Undaria pinnatifida е източник на витамини (А, В1, В2, С) и минерали като калций и магнезий. Фукоиданът, активното вещество на екстракта, е сулфатен полизахарид, който се намира и в други кафяви водорасли. Undaria pinnatifida допринася за защитата на клетките от оксидативния стрес.

Cordyceps sinensis
Cordyceps sinensis е гъба, използвана в традиционната китайска медицина. В дивата природа расте широкоразпространено във високите планини на Тибет. Вече се отглежда и при стандартизирани условия в натурален и растителен субстрат (хранителен елемент), както оризът и соята. В традиционната китайска медицина, кордицепсът се използва като тонизиращо вещество и адаптоген. Съдържа кордицепин, нуклеозиди и значително количество полизахариди като активни съставки. Избраният екстракт от кордицепс е генетично изследван от независими лаборатории и обратно на други екстракти от Cordyceps sinensis, свободно растящият му вид не е генетично изменен. Органично сертифициран е от Министерството на Земеделието на САЩ.

Нови натурални и иновативни съставки във формулата на SE3-R

Astragalus membranaceus (корен от астрагал)
Коренът от астрагал се използва в китайската традиционна медицина. Биологично активните съставки са полизахариди, тритерпенови гликозиди и флавоноиди. В частност, специфичен екстракт от корена - Астрагалосид IV – е избран и включен в SE3-R. Растението се използва в китайската традиционна медицина като натурален стимулант и тонизиращо вещество. Играе роля за имунното здраве, като подпомага защитните сили на тялото срещу външни фактори.
Curcuma longa (коренище)
Куркумата е индийска подправка, извлечена от корена на растението Curcuma longa, която е широко използвана по различни традиционни начини. Освен добре познатата й употреба в кухнята, куркумата се използва и за натурален оцветител и лечебно растение в аюрведичната медицина. Основната активна съставка е куркумин, основният куркуминоид, намиращ се естествено в корена. Биологичната му усвояемост в човешкото тяло се повишава с пиперин, естествена съставка на черния пипер. Curcuma longa действа като антиоксидант и играе роля за подпомагане на имунитета.

Как да приемаме продукта?

Препоръчителен дневен прием - от 1 до 3 дози. Една доза се равнява на 2 капсули. Препоръчва се капсулите да се приемат с чаша вода.
SE3-R® е допълнение към StemFlo, който подпомага Циркулацията, и ST-5 с Migrastem, който подпомага Миграцията. Те заедно работят върху концепцията Освобождаване-Циркулация-Миграция.
Възможности за поръчка Цена
SE3-R Single Bottle BG (на дребно) 113,95 лв.
SE3-R Single Bottle BG (На едро) 88,80 лв. **
SE3-R Single Bottle (Autoship) BG (ВИП) 88,80 лв.

Възможност на закупуване на цени на едро се свържете с диетолог Огнян Симеонов 0899937677 или поръчайте от ТУК
За поръчка на 1 бр. на цена на едро 89лв. е нужно да се регистрирате ТУК

se3-R: иновативна формула
SE3-R е нова хранителна добавка, съставена от екстракт от Undaria pinnatifia (Фукоидан) и Cordyceps sinensis - съставки, познати от SE2, и две нови съставки, добавени, за да бъде подобрена формулата. За тази цел бяха избрани екстракт от Astragalus membranaceus и екстракт от куркума (Curcuma longa). ЦЯЛАТА ГАМА ПРОДУКТИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК