0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
ЦДС - 250мл.


Цена: 45.00 лв.

 ЦДС - CDS (ХЛОРЕН ДИОКСИД) 250мл. е за ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА и е комплект с подарък флакон от 50мл. + инструкцияCDS (Chlorine Dioxide Solution) = ClO2 и е с концентрация - 6000ppm  . Стандартните бутилки на ЦДС са HDPE  специален материал  за съхранение на всякакви химикали.   КАКВО Е ХЛОРЕДН ДИОКСИД?Натиснете върху линка да чуете какво казва проф. Бояджиева:

Проф. Бояджиева:  ЦДС не лекува болести, а повлиява имунната система

Гледайте първият филм за хлорният диоксид, подобрил здравето и живота на милиони от 2008г. ТУК

Преведени филми и видео на Български ТУК
Голямо количество информация на английски от Dr Andreas Kalcker може да видите ТУК

Хлорният Диоксид е най-безопасният и високо селективен унищожител на патогени, познат на човечеството, според Американската асоциация по аналитична химия и се използва от над 70 години.    Хлорният диоксид е течно вещество с формула CLO2. Най-важните му употреби са пречистване на вода, хигиена на устната кухина. Хлорния диоксид е утвърден като средство за дезинфекция на питейна вода с европейския стандарт DIN ЕN 12671 и в Германия Стандарт DVGW-Arebeitsblatt-W291 и одобрен по БДС 2002 год.БДС EN 12671:2009 заменя и отменя БДС EN 12671:2002 на 2009-10-30 и Разрешително за пускане на пазара  от МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО № 1436-1/10.12.2012 има многобройни световни патенти ТУК
ЧЕРВЕНИЯТ КРЪСТ ЛЕКУВА С ЦДС (хлорен диоксид) вижте ВИДЕО

   
ЦДС- Чудотворен Минерален Разтвор за пречистване на вода
 
ЦДС е минерален разтвор създаден от Джим Хъмбъл (www.jimhumble.biz). ЦДС е готов разтвор хлорен диоксиД.
Много интересна лекция за
ЦДС-ММС : ТУК 
Още интересни филми за ЦДС - хлорен диоксиД :
ТУК
ЦДС( хлорен диоксид) НЕ Е БЕЛИНА. виж ТУК
Предимства на ЦДС - CDS  6000ppm               
Как действа ЦДС
това е биохимична реакция след прием на вода с ЦДС( хлорен диоксиД )  Нашите съвети към Вас е комбинацията на ЦДС+ДМСО
вижте защо.
"КНИГА ЗА ДМСО"- натиснете тук
Способността на хлорен диоксиД  да унищожава почти всички познати патогени е известна повече от 70 години преди изследванията на Джим Хъмбъл
. Неговият принос е , че открива и определя метод за ефективно и безопасно приемане на вода пречистена с хлорен диоксиД от човека  за лекуване на болести .
Джим Хъмбъл посвещава много от времето и силите си да па
тентова  метода си и да получи  официално признание,но не успява , защото той няма милионите на фармацевтичните компании. Разочарован  той решава да сподели своето откритие със света.Пише книги , публикува  указанията си в Интернет, обучава хора  как  да прилагат на практика  неговия метод , участва  активно и лично в спасяването на  хиляди човешки живота.Вече 11 години   ЦДС се използва  от милиони  хора по  света .   С първата  си книга Чудотворният минерален разтвор на 21-ви век (The Miracle Mineral Solution of the 21st Century ) печели милионна популярност в целия свят.Стотици хиляди хора следват указанията дадени в нея и спасяват своя живот и живота на хора около тях. В нея описва как е открил употребата на хлорният диоксид като алтернативно лечение за малария и на множество други заболявания, причинени от различни патогени  (патоген е всеки биологичен агент, причиняващ заболяване на приемника си - например  лошите бактерии, вирусите,  гъбичките, паразитите ,микробите,   всички болестотворни микроорганизми).
Втората книга на   Джим Хъмбъл „ The Master Mineral Solution


Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved