0 продукта
(0.00 лв)
МЕНЮ

Категории
тигрова мас BACH HO от бял тигър


Цена: 12.00 лв.
Тигрова мас от бял тигър или виетнамското чудо от 80-те години. Едно опаковка стига за години. Това е нова подобрена формула на старото познато мазило.
бяло-тигър-балсам-Сян-Тао   Мазилото има загряващо, облекчаващо болките и отпускащо действие. Съвсем малко от мехлема стимулира чувствителните нервни окончания, повишавайки кръвооросяването и тонуса, а това става чрез лековитите масла в него.

Като ароматерапевтично средство „виетнамското чудо” се използва и за възстановяване на нарушения емоционален баланс. Има и рецепти: „Нанесете съвсем малко от балсама на слепоочията си и втрийте с масажиращи движения – само след минути ще усетите отпускащото му действие“.

При главоболие се препоръчваше намазване на малко количество от балсама над веждите, а при настинка – да се прилага около синусите и отворите на носа

Показания:

• Чести симптоми на настинка като хрема, кашлица, възпалено гърло, бронхити и др.

· За болки в мускулите и ставите, ревматични заболявания и остеоартрит, невралгия, ишиас, лумбаго, дископатия, напрежение на мускулите, като скованост на шията и др.

· Болка от спортни наранявания като навяхвания, натъртвания, изкълчвания и др.

· Във връзка със спортния масаж

· Ако има сърбеж от ухапвания от насекоми.

Състав:

· Ментол: 1.6 g

· Карамфил, етерично масло: 10,4 g

· Масло от мента: 2,18 g

   Евкалиптол: 0,98 g

· Камфор: 3,18 g

· Метил салицилат: 4.0 g

  Канела, етерично масло: 0.3 гр

Приложение:

· Засегнатите места трябва да се лекуват от 2 до 4 пъти дневно. Нанесете балсама винаги тънко и най-малко 5 минути леко масажирайте. Кожата не се търка прекалено силно. Избягвайте случайния контакт със слизестите мембрани, очите и откритата кожа.

· Времето за приложение зависи от естеството на оплакванията и / или прогресията на заболяването. Без медицински съвет, вече не трябва да използвате Tiger Balm за 10-14 дни, ако след това не се считат за оплаквания.

• Да не се използва при деца под 5 години или чувствителност към съставките

Естество и продължителност на прилагане:

· Когато има бронхиална кашлица се нанася  сутрин и вечер от балсама на гърдите и гърба.

· При първия признак на настинка или болки в гърлото го нанесете върху мястото.

· За болки в мускулите и ставите, болезнените места се разтриват здраво с балсама. Загряване на засегнатите зони с въздушно пропусклива вълна или памучен плат.

Дозировка:
Само за външна употреба.
Използва се с достатъчно количество White Tiger Balm, за да се разтрива болезнената област или акупунктурните точки. Леко масажирайте няколко минути 3-4 пъти дневно.

Изтичане:
2 години от датата на производство или 09.2019г.

съхранение:
Да се ​​съхранява на сухо, хладно място и под 30 ° C. Избягвайте слънцето.

Опаковане:
1 буркан 20g
Категории


Copyright ©2011 bilkolechenie.net All rights reserved